[ŽT] Patrolino Putiną. „Tai ne itin malonu“ (Video)  ()

Ukrainos puolimas buvo sėkmingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka viešai pakomentavo Ukrainos gynybos pajėgų operaciją Rusijos Federacijos Kursko srityje. Jis patvirtino, kad Ukrainos puolimas buvo sėkmingas, paneigdamas Rusijos Federacijos karinės ir politinės vadovybės pareiškimą apie padėties stabilizavimą.

Garsų pareiškimą A. Lukašenka pareiškė rugpjūčio 10 d. susitikime Šklovo srityje. Filmuotą medžiagą galima rasti kanale „Telegram“ kanale „Ukraine 365“ .

[Vokietija] Fantastiškas kavos aparatas. Karšta/šalta kava, 5 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („HiBREW H3A“)
3074 4

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Diktatorius dėl patekimo į Kursko sritį apkaltino Ukrainą „įtampos eskalavimu“.

„Prieš dvi dienas buvo ataka Kursko kryptimi, kur jie pajudėjo kelias dešimtis kilometrų – šiandien jie įsitvirtina, tai yra provokacija, kurios tikslas – smogti Rusijos Federacijai. Turbūt, tai ne itin malonu“, – sakė Baltarusijos diktatorius.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(2)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: