Situacija kaista. „Pritarė net vokiečiai“ (Video)  (1)

V. Putinas netikėjo, kad kas nors gali jį užpulti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-11 Situacija kaista. „Pritarė net vokiečiai“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Iljos Ponomariovo, kariai didelio pasipriešinimo Kursko srityje nesulaukė, nes V. Putinas netikėjo, kad kas nors gali jį užpulti, ir tam nesiruošė. Kremlius manė, kad Rusija yra NATO „saugoma“ ta prasme, kad Ukrainai nebus leista kirsti sieną su Rusijos Federacija.

Iljos Ponomariovo interviu „Fabrika novin“ galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Rusijos opozicionierius išsakė savo nuomonę apie tai, kaip Vakarai reagavo į kitos šalies kariuomenės invaziją į Rusijos Federacijos teritoriją: „Atvirai pasakysiu, net man Vakarų reakcija buvo netikėta. Tikėjausi, kad jie nutylės, tai yra, tikėjausi, kad su mumis nesiginčys, pasakys, kad nežino ir išreikš susirūpinimą, bet jie tiesiogiai ėmė ir pritarė, net vokiečiai. Visa tai, žinoma, labai įdomu“.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
2495

Rekordiškai žema kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

„Kodėl taip atsitiko, galbūt Ukrainos diplomatija atliko tam tikrus parengiamuosius veiksmus, bet, remiantis mano informacija iš JAV šaltinių, jie nežinojo šios operacijos detalių. Galbūt kas nors žinojo, kad kažkas planuojama, bet nežinojo, kad būtent tokia operacija bus. Tai labai juokinga, nes jie daug kartų reiškė susirūpinimą dėl 100 metrų nuskridusio sviedinio, o čia visavertė kariuomenė, visavertė operacija. Ir kas tada yra eskalacija? Tada aš tiesiog nežinau, kas yra eskalacija“, – ironizavo Ilja Ponomariovas apie Vakarų reakciją į įvykius Kursko srityje.

 

Kartu politikas pažymėjo: „Manau, kad po to, kai jie palaikė operaciją Kursko srityje, daugiau jokių leidimų duoti nereikia. Tiesiog, kad ir kokios būtų konkretaus ginklo techninės galimybės, taip jį reikia ir panaudoti. Visiškai nematau, kas čia dar galėtų būti, apie ką dar reikėtų kalbėti ir klausti. Tegul jie užsiima savo rinkimais, o kai viskas baigsis, su laimėtoju susitars dėl naujų „žaidimo taisyklių“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(0)
(104)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: