Ukrainiečiai į Rusiją įžengė „kaip per sviestą“. Generolas apie tai, kas bus toliau  (1)

Rusai to nesitikėjo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-11 Ukrainiečiai į Rusiją įžengė „kaip per sviestą“. Generolas apie tai, kas bus toliau  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė antradienį puolė Kursko sritį Rusijoje. Ketvirtadienį ji užėmė dujų matavimo stotį Sudžos mieste, per kurią rusiškos dujos siunčiamos į Pietų Europą. Rusijos šaltinių duomenimis, apie 1 000 Ukrainos karių, remiamų tankų, šarvuočių, bepiločių orlaivių ir artilerijos, prasiskverbė daugiau kaip 30 km į Kursko sritį.

Ukrainos pajėgų sėkmę šeštadienį per TVN24 komentavo generolas Mieczyslawas Bieniekas.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3641 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Pasak generolo, rusai nebuvo pasirengę puolimui iš Ukrainos pusės.

„Mane taip pat glumina, kad Rusija taip nevykusiai, nerangiai organizuoja savo teritorijos gynybą. Jie paprasčiausiai visai nebuvo pasirengę, kad kas nors gali juos užpulti. Ukrainiečiai į tą teritoriją įžengė kaip per sviestą“, – pareiškė jis.

 

Paklaustas, kokie, jo nuomone, bus tolesni Ukrainos pajėgų žingsniai šioje teritorijoje, generolas M. Bieniekas atkirto, kad „žinoma, kai jie pasieks tam tikrą tolesnio judėjimo kryptį, galbūt jie pasieks Kurską, tiekimo linijos išsitęs ir jie tikriausiai turės organizuotai pasitraukti iš šios teritorijos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(1)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: