[ŽT] Tai prasidėjo. Pakelti visi daliniai. Kas nutiko pasienyje  ()

Baltarusija imasi veiksmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos gynybos ministras V. Chreninas rugpjūčio 10 d. žiniasklaidai pranešė, kad Baltarusijos prezidentas A. Lukašenka davė įsakymą sustiprinti kariuomenės grupavimą Gomelio ir Mozyriaus taktinėse kryptyse, praneša liveupmap.com.

[Vokietija+Kuponas] Rekordinės kainos ir puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
5400 3

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Specialiųjų operacijų pajėgų, sausumos pajėgų, raketinių pajėgų, įskaitant raketų sistemų „Polonez“ ir kompleksų „Iskander“, kariniai daliniai gavo užduotis žygiuoti į paskirtus rajonus.

„Atsižvelgdamas į padėtį Ukrainoje, taip pat Rusijos Kursko srityje, vyriausiasis ginkluotųjų pajėgų vadas davė nurodymą sustiprinti pajėgų grupes taktinėse kryptyse, kad būtų galima reaguoti į bet kokias galimas provokacijas“, – sakė V. Chreninas, rašo „Belta“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(53)
(-42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: