„Užblokuotas greitkelis. Taikinyje Kremlius.“ Į Maskvą netikėtai atvyko spec. pajėgos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2024-08-14 11:27
Idomu, jeigu tokia uztvara praeis ka darys putinFiureris? Ar kaip didziausias bailys pabegs ar pasiliks? Kad pridejo i kelnes tai jau matom, Ukrainos kariai dar tik uz 1000km o tas jau uztvaras stato…
kestutisz 2024-08-14 11:37
Ta prasme jie užblokavo vieną kelią? Gal tiesiog pratybos, bo nematau priežasčių kodėl tarkim ukrianiečiai nuvažiavę 500km turėtų eiti būtent tuo vieninteliu keliu, o ne padaryt šiokį tokį lankstą. Galų gale į miestą ten tiek tiekimo sunkvežimiais/traukiniais kasdien, kad keli tūkstančiai karių gali pasirodyti absoliučiai netikėtai.
Absoliutas 2024-08-14 12:00
O kodel prie Kijevo susidare 40km ilgio kamstis? Negi butina vaziuoti vienu keliu? Juk jeigu zinai kad yra kamstis gali apvaziuoti kitu keliu, bet kazkodel visi vaziavo vienu keliu. Gal cia ir yra atsakymas i tavo klausima?
HardAxe 2024-08-16 09:32
maksvos puolimas būtų identiška klaida kaip padarė rusai - lysti gyliai į priešo teritoriją neturint tiekimo grandinės ir neapsaugant savo tiekimo kelių. + rusai turėtų visišką oro persvarą, ko neturėjo UA. Toks scenarijos praktiškai neįmanomas arba savižudiškas. Paleisti dronus iš arčiau, galbūt apeinant AA įvtvirtinimus iš kursko - visai realu. Bet eiti į maskvą - čia šlapi google žurnaliugo sapnai. Keli spec pajėgų sunkvežimiai ant kelio būtent tą ir daro - išvengia netikėtumo efekto. Patikrina įtartinas mašinas, esant reikalui sulėtins priešą, kol atvyks koncentruotos pajėgos/aviacija. Čia nėra pigožinas, kuris turėjo palaikymą ir kurio kariuomenę sudarė rusai. Susidarys kolona gyliau šalyje - atskris KAB`ai ir visos tos raketos skirtos ukrainai ir sulygins greitkelį per pusvalandį. Imho čia ilgai ilgai taupytas koziris atėjant derybom, arba ateinant trumpui į valdžią, kad nebūtų užspausti į kampą. Keista, kad išmetė dabar, tiek iki žiemos.
jilted 2024-08-16 12:54
Turbūt todėl, kad aplinkelių būklė tokia bloga, kad ten ir neblokuojant nieko sunkiai kažkas pravažiuoja.