„Rusijos kariuomenė lenktyniauja su laiku.“ Neįtikėtina, ką pripažino  ()

Rusija pripažino gėdingą tiesą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-11 „Rusijos kariuomenė lenktyniauja su laiku.“ Neįtikėtina, ką pripažino  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pajėgos rugpjūčio 6 d. įsiveržė į Rusijos Kursko sritį ir ten tebekovoja iki šiol. Pasak JAV dienraščio, Ukrainos operacija yra didžiausias iššūkis Vladimirui Putinui nuo „Wagner Group“ samdinių sukilimo ir jų „žygio į Maskvą“ 2023 m. birželį.

„The Washington Post“ citavo Rusijos analitikų nuomonę, kad Ukrainos kariuomenė Kursko srityje yra užėmusi apie 250 kvadratinių kilometrų plotą.

[EU+Kuponai] Karinio tvirtumo GPS išmaniojo laikrodžio premjera, 3in1 sulankstomas belaidis įkroviklis, žaidimų konsolė, žibintuvėlis, TWS ausinės ir planšetės (Video)
2663 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-iw30“ - 3in1 sulankstomas belaidis įkroviklis

2) 800 retro žaidimų delninė konsolė

3) „Astrolux HM01“ žibintuvėlis

4) „BlitzWolf BW-FYE16 Plus“ - TWS ausinės su įspūdingu LED ekranu

5) „Zeblaze Stratos 3 Ultra“ - karinio tvirtumo GPS išmanusis laikrodis

6) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

Išsamiau

Pasak prokremliško politinio analitiko Sergejaus Markovo, buvusio Rusijos vadovo patarėjo, Kursko srities, besiribojančios su Ukrainos Sumų regionu, puolimas nustebino silpną Rusijos gynybą, kuri, matyt, nežinojo apie artėjantį puolimą.

Markovas prognozuoja, kad šiuo metu „Rusijos pajėgos lenktyniauja su laiku, kad galėtų surengti kontrataką, kol Ukrainos brigados neužėmė pozicijų“. „Persvara priklauso gynėjams“, – pabrėžė jis. „Manau, kad (ukrainiečių) planas yra užimti kuo didesnę teritoriją. Kol Rusija kaups savo rezervus, jie statys įtvirtinimus“, – pridūrė jis.

 

Jo nuomone, jei Ukrainos karių žygis į Rusijos Kursko sritį vyks panašiu tempu, kokiu Rusijos pajėgos puola Ukrainą, Kremliui gali prireikti maždaug metų, kad susigrąžintų regiono kontrolę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(5)
(114)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: