Kremlius išsigando paskelbti karą Ukrainai. Situacija Rusijoje tampa nekontroliuojama  ()

Kremlius nekontroliuoja situacijos.


Kremlius nusprendė paskelbti kovos su terorizmu operaciją
Kremlius nusprendė paskelbti kovos su terorizmu operaciją
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845561987756881&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-20 Kremlius išsigando paskelbti karą Ukrainai. Situacija Rusijoje tampa nekontroliuojama  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo studijų institutas (ISW) praneša, kad Kremlius, reaguodamas į Ukrainos įsiveržimą į Rusijos Kursko sritį, nusprendė paskelbti kovos su terorizmu operaciją, o ne įvesti karo padėtį, kad sumenkintų įsiveržimo mastą ir išvengtų panikos ar reakcijos šalies viduje.

ISW teigimu, Rusijos valdžia demonstruoja nenorą imtis drastiškesnių priemonių reaguojant į susidariusią padėtį. Rusijos opozicijos leidinys „Verstka“ pranešė, kad Rusijos prezidento administracija rekomendavo deputatams ir senatoriams susilaikyti nuo komentarų apie įvykius Kursko srityje „iki atskiro pranešimo“ arba aptarinėti juos kuo trumpiau, remtis tik oficialiais pareiškimais.

[EU+Kuponai] Įspūdingi 3D spausdintuvai, arti 2 km šviečiantys monstriniai žibintuvėliai, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės, mini PC ir kt. (Video)
4110 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-12-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ELEGOO Saturn 4“ - 3D spausdintuvas

2) „ELEGOO Saturn 4 UItra“ - 3D spausdintuvas

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Astrolux EC01X“ - 6800lm, šviečia iki 1765 m, 26 d. laiko baterija

5) „BMAX B8 Plus“ - mini PC, 24GB RAM, 512GB SSD, Win 11 OS

6) „Violent Fan X3“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

Išsamiau

Kai kurie Rusijos kariniai tinklaraštininkai ragino Kremlių oficialiai paskelbti karą Ukrainai ir kritikavo sprendimą paskelbti kovos su terorizmu operaciją, o ne karo padėtį. Karo padėties paskelbimas būtų leidęs Rusijos valdžiai imtis griežtesnių priemonių, pavyzdžiui, uždrausti mitingus ir demonstracijas, įvesti komendanto valandą.

 

ISW pažymi, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nuosekliai susilaikė nuo oficialaus karo padėties paskelbimo ir parodė nenorą visiškai pervesti Rusijos visuomenę į karo padėtį. V. Putinas taip pat vengė skelbti visuotinę mobilizaciją, kuria greičiausiai siekiama užkirsti kelią vidaus nepasitenkinimui, galinčiam kelti grėsmę jo režimo stabilumui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(202)
(10)
(192)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: