„Patvirtina.“ Į mūšį skubiai išsiųstas karo gigantas (Video)  ()

Tikimasi „reikšmingų Irano išpuolių“ prieš Izraelį.


„USS Abraham Lincoln“
„USS Abraham Lincoln“
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=kL31INNxLNI

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-21 „Patvirtina.“ Į mūšį skubiai išsiųstas karo gigantas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas nusprendė dislokuoti lėktuvnešį „USS Abraham Lincoln“ Artimuosiuose Rytuose anksčiau, nei planuota iš pradžių. Naikintuvai F-35C skubiai pasirodys karštame regione kaip paramos Izraeliui išraiška.

Nuo 2023 metų spalio Izraelis kovoja su „Hezbollah“ ir „Hamas“. Pastarosiomis savaitėmis padėtis Artimuosiuose Rytuose tapo dar įtemptesnė. Nacionalinio saugumo tarybos atstovas Johnas Kirby sakė, kad tikimasi „reikšmingų Irano išpuolių“ prieš Izraelį. Izraelio sąjungininkai į Artimuosius Rytus sistemingai siunčia pastiprinimą. 

Į Artimuosius Rytus „USS Abraham Lincoln“ turi atvykti nedelsdamas. Amerikos vadovybės prašymu bus sutrumpinta pertrauka, kurią visa šio lėktuvnešio smogiamoji grupė suplanavo Šiaurės Marianų salose.

Būtinas rinkinukas vasaros pramogoms. Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas ir galingos pompos
3724 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „ATJ-8666“ - puikios pompos

Išsamiau

„Gynybos sekretorius įsakė „USS Abraham Lincoln“ smogiamajai grupei, aprūpintai naikintuvais F-35C, paspartinti savo atvykimą į Centrinės vadovybės nurodytą sritį, taip padidinant „USS Theodore'o Roosevelto“ lėktuvnešio smogiamosios grupės pajėgumus“, – sakoma Jungtinių Valstijų centrinės vadovybės (CENTCOM) pranešime.

 

„USS Abraham Lincoln“ yra ginkluotas keliais RIM-7 „Sea Sparrow“ vandens–oro raketų paleidimo įrenginiais ir trimis 20 mm priešraketinėmis sistemomis „Vulcan Phalanx“.

Amerikiečių milžinas išsiskiria tuo, kad jame telpa net 90 orlaivių, tarp jų ir modernūs F-35C, kurie buvo sukurti Amerikos karinio jūrų laivyno lėktuvnešiams. Kiekvienas tokio tipo lėktuvas yra 15,67 m ilgio, gali pasiekti 1,6 macho greitį ir gabenti iki 8 tonų papildomų ginklų raketų ar bombų pavidalu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(8)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()