„Priešininkui bus visiškas galas. Planą jau turim“  (14)

Rusija kuria planus, kaip nugalėti Vakarus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Forume „Armija-2024“ Sergėjaus Šoigu įpėdinis Rusijos gynybos ministras Andrejus Belousovas savo kalboje išdėstė keturias sąlygas, kurias jo šalis turės įvykdyti, kad „pasiektų sėkmę ginkluotoje konfrontacijoje su kolektyviniais Vakarais, vadovaujamais Jungtinių Amerikos Valstijų“, rašo Interia.pl.

Belousovas paskelbė, kad pirmiausia Rusija turėtų daug geriau aprūpinti savo karius. Tai apima modernesnę nei iki šiol ginkluotę. „Pirmiausia – didelio tikslumo ginklais“, – pabrėžė gynybos ministerijos vadovas.

[Vokietija] Fantastiška kaina, 12 colių 2K ekranas, 6+128GB, 8 garsiakalbiai, milžiniška baterija ir kt. Nuostabi Android planšetė („HONOR Pad 8“)
2346 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Labai geros savybės ir kokybė

Išsamiau

Kaip kitą žingsnį ministras nurodė „naujų taktinių kovos veiksmų vykdymo metodų taikymą“, įskaitant bepiločių ir robotizuotų sistemų naudojimą.

Trečioji sąlyga, kurią nurodė Kremliaus propagandistas, yra „veiksmingos valdymo sistemos sukūrimas naudojant pažangias technologines sistemas, įskaitant dirbtinį intelektą“.

 

„Ir ketvirta, reikia nuolat tobulinti karinio personalo – pirmiausia vadovaujančio personalo – mokymą“, – pareiškė Belousovas.

Rusijos gynybos ministerijos vadovo nuomone, tik šių keturių sąlygų įvykdymas vienu metu suteiks galimybę jo šaliai turėti „integruotą požiūrį“ ir „užtikrinti visišką pranašumą prieš priešininką“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(53)
(-47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (14)

Susijusios žymos: