Skabejeva giria Ukrainą. „Kaip iš vadovėlio“ (Video)  (2)

Propagandistė Olga Skabejeva dar kartą susimovė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistė Olga Skabejeva dar kartą susimovė per „RosTV“ laidą „60 minučių“. Šį kartą ji pradžiugino rusus savo okupantų mirtimi.

Skabejeva parodė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojų vykdomas Rusijos įsibrovėlių likvidavimas, kuris pernai buvo nufilmuotas netoli Urožainės kaimo. Tačiau propagandistė pasakė, kad likviduoti buvo Ukrainos gynėjai.

[Vokietija+Kuponas] Rekordinės kainos ir puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
5397 3

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ji pareiškė, kad Rusijos jūrų pėstininkai šturmavo Ukrainos karių apkasus Zaporižios kryptimi.

„Pora karių kaip iš vadovėlio naikina ukrainiečius, mėto granatas į pozicijas ir taikliai šaudo į akląsias zonas“, – sakė Skabejeva.

Vėliau paaiškėjo, kad šie šturmo į įsibrovėlių pozicijas ir kompetentingo priešo išvalymo kadrai priklausė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Ir šis rezonansinis vaizdo įrašas internete buvo skelbtas prieš metus.

 

O vaizdo įrašo autorius yra Ukrainos karys Antinas Holovatijus, „Dikij“. Tai jis asmeniškai likvidavo tuos keturis okupantus.

Ukrainiečių grupė pateko į priešo apkasus pietų Ukrainoje ir sunaikino užpuolikus artimame mūšyje tiesiai jų pozicijose.

Šį vaizdo įrašą su „Dikij“ istorija Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas paskelbė dar 2023 m. birželį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(5)
(81)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: