Ukraina pasirengusi kovai. „Syrskis pergudravo Gerasimovą“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-08-14 11:16
Gali Rosgvardija varyt į Donbasą, o specus siųst į Kurską. Rosgvardija juk algas is valstyves gauna. Ir lygiagreciai daryt mobilizacija. O paskui rosgvardija parsiust atgal. Nieko ten neatsitiks porą mėnesėliu be rosgvardijos. Jei bus revoliucija, tai po puses metu trumpaisiai. Dar galima evokuot visus is Kursko ir kai ateis ten geriausios ukrainieciu brigados - numest taktine atomine. Parodys, kad bombos veikia, plius savoj teritorijoj. Pasakyt, kita bus metama Ukrainoje. Vakarai aisku nenores eskalacijos ir privers Ukraina sest prie derybu stalo.
bahuriux 2024-08-14 12:05
Taktinė branduolinė bomba yra salyginai mažos galios ir turi nebent psichologinį poveikį, ypač jei viena bomba, plačiam fronte beveik bevertis dalykas, mieste suveiks bet, ukrainiečiai gali būti ir aplink miestą plačiai pasiskleidę. Keli km nuo epicentro galima išgyventi sprogimą su minimaliom pasekmėm. Tai tik įspūdinga petarda būtu palei poveikį. Beto jei atakuotu Ukrainos teritorijoj masiškai ir ypač miestams esu 99,9% garantuotas kad Maskva ir Peterburgas kaip ir visi strateginiai objektai būtu sunaikinti branduolinėmis bombomis iš Ukrainos pusės, jas nugabenti gali ir dronai jei reikia Jie turi krūvas specialistų ir mokslininkų tos srities, būtu kvailas Zelenskio sprendimas neapsidrausti, dar vienu koziriu, jei viskas jau pasisuktu tal inkme. Beto atominė bomba pati saavaime yra labai primityvus užtaisas, reikia tik tinkamų medžiagų ir tikslumo gamyboje, vien tik enciklopedinių straipsnių pakanka pagaminti tokį dalyką. Dadėjus šalia kapsulę su reikiamai vandenilio izotopais galima pasiekti bet, kokią galią kad ir 50+MT. Manau rusai karinėj valdžioj, ne sofos egZZpertai, ta tikrai supranta, kad rizikuoti gali būti per didelė kaina.
Hmz 2024-08-14 13:04
Tiktai su ta kapsule ne viskas taip paprasta kaip tau atrodo - pažiūrėk nors ir vikipedijoje. Plius ten greičiausiai yra ir savų know-how.
bahuriux 2024-08-14 14:21
Ukrainoj yra krūvos reaktorių, pilnai tikiu dar liko ir plutonio, urano sodrinimo įrenginiai ir know how. Kanaliniuose reaktoriuose kaip pvz Černobilio ir Ignalinos iškarto gaminasi plutonis, tai nedadegintas atliekas reikia tik išseperuoti, plutonio atveju pakanka kumščio dydžio rutuliuko, vienam užtaisui, urano jiem dar lengviau būtu išsisodrinti. https://lt.wikipedia.org/wiki/Termobran ... 4%97_bomba
Hmz 2024-08-14 16:04
Velnias, pražiopsojau faktą, kad Ukraina turi reaktorius Tik va koks dalykas: 1. Ukraina neturi priemonių pilnam urano sodrinimo procesui - pernai buvo siunčiama urano rūda į Kanadą, kad iš jos pagamintų urano heksafluoridą sodrinimui https://www.world-nuclear-news.org/Arti ... Ukraine-to . Atitinkamai, padidėjusį urano heksafluorido poreikį gali pastebėti žvalgybos. 2. Urano bombos dronas nepaneš, tad teks rankioti iš atidirbusio kuro plutonį. Tam priemonių Ukraina neturi. 3. Visi šitie žaidimai su radioaktyviomis medžiagomis neišvengiamai įtraukia didelį kiekį specialistų, sukelia nuotėkius, reikalauja specialių medžiagų pirkimų ir pan, pagal ką žvalgybos gali susidaryti vaizdą, kas vyksta.
Dannas3 2024-08-14 18:20
O kaip dėl vadinamos nešvarios atomines bombos? Ar tokias ir turit galvoj, kad galetu pasigamint?
bahuriux 2024-08-14 23:07
Lengva pagaminti bet mažai prasmės iš jų, nebent užteršti kremliaus aikštę, kaip keršto akcija. Toj nuoruodoj viskas parašyta ko reikia tikrai "petardai" o nešiaip "smirdančiai bombai". Berods neparašyta tik kad galia yra neribojama, kokios nori galios tokia ir padarai paskutinę pakopą, tai gaunasi kad plutonio užtaisas yra tik sprogdiklis užvesti nevaldomai termobranduolinei reakcijai.
Hmz 2024-08-15 20:12
Kiek esi pagaminęs, kad taip tiksliai žinai, jog viskas parašyta?
bahuriux 2024-08-15 23:02
Kažkur rašiau, kad užsiimu jų gamyba? Ukrainiečiai turi krūvas specialistų ir reikiamas priemones tam.
HardAxe 2024-08-16 09:36
pagaminti gal lengva, tik medžiagų gauti sunku. Mano cheminių reagentų tiekėjas net su leidimais jų nepardavinėja, sako sandėliai tušti, nėra kur backorderinti...
Hmz 2024-08-16 13:20
Ką ir reikėjo įrodyti - esi viso labo vikipedinis "specialistas". Ukraina neturi branduolinio ginklo gamybos specialistų. Žinoma, jei tu tokių žinai, numesk nuorodą. Ukraina neturi plutonio išgavimo priemonių. Jei tokių žinai, numesk nuorodą. Ir tuo pačiu paaiškink, kodėl apie tą tariamą Ukrainos atominio ginklo programą niekas nežino.