Ukraina pasirengusi kovai. „Syrskis pergudravo Gerasimovą“ (Video)  (11)

Ukrainos kariuomenė yra pasirengusi kovai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas, buvęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pirmininkas (2014–2017 m.) Vladislavas Selezniovas per „Radio NV“ kalbėjo apie Ukrainos puolimo operacijos Kursko srityje perspektyvas:

„Aš gana atsargiai vertinu (operacijos) plėtros perspektyvas, tačiau akivaizdu, kad generolas Syrskis, (vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas), pergudravo savo kolegą iš Rusijos – (Rusijos generalinio štabo viršininkas) generolą Gerasimovą.

Situacijos raidos tendencija (Kursko srityje) tiesiogiai priklausys nuo išteklių faktoriaus. Atitinkamai, ištekliai, kuriuos Ukrainos generalinis štabas turi įgyvendinti šiai misijai, ir tie ištekliai, kuriuos gali rasti Rusijos generalinis štabas, kad blokuotų Ukrainos placdarmo Kursko srityje plėtrą.

[EU+Kuponai] Lenktas žaidimų monitorius, vaizdo registratorius ir multimedijos sistema viename, dvigubo ekrano PC, 140W įkroviklis ir kt. (Video)
5103 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FYHXele“ - 24/27 colių lenktas žaidimų monitorius

2) „YUEHOO“ - dviejų kamerų vaizdo registratorius ir multimedijos sistema viename

3) „N-ONE Nbook Pro“ - dvigubo ekrano PC

4) „LDNIO“ - 140W, 5-ių jungčių įkroviklis

5) „DaranEner NEO2000“ - 2000W, 2073,6Wh portabili energijos stotelė

6) „GELEIPU DL28“ - dviejų krepšių 1700W karšto oro gruzdintuvė

Išsamiau

Ir čia kyla klausimas: ar Rusijos armija pajėgi kur nors surasti kelias dešimtis tūkstančių darbuotojų, kad iš Kursko srities teritorijos išstumtų Ukrainos karius?

Atkreipkite dėmesį, čia ir dabar Ukrainos kariuomenė, be tam tikrų operacijų, vykdo inžinerines įtvirtinimo priemones. Tai reiškia, kad „šis lietus tęsis ilgai“ ir Ukrainos kariuomenė yra pasirengusi kovai.

 

Turime suprasti, kad niekas negali garantuoti, kad panašūs procesai, kurie vyksta Kursko srities teritorijoje, nepradės vykti Belgorodo ar Briansko sričių teritorijoje, o galbūt kažkur Rostovo srityje įvyks koks netikėtumas Rusijos generaliniam štabui, arba Ukrainos pietuose – Chersono srities pietuose arba okupuotame Kryme.

Bet kuriuo atveju Rusijos armija dabar priversta apmąstyti asimetrinius Ukrainos kariuomenės veiksmus. Ir aš tikiu, kad ateityje jų bus daugiau.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(3)
(91)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (11)

Susijusios žymos: