„Milžiniškas smūgis.“ Rusai turi didelę problemą. Tai ne Ukraina  ()

Rusijos pajėgos Ukrainoje susiduria su kritiniu vandens trūkumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK Gynybos ministerija 2024 m. rugpjūčio 13 d. atnaujintoje žvalgybos informacijoje pranešė, kad Ukrainoje kariaujantys Rusijos kariniai daliniai greičiausiai patiria didelį geriamojo vandens trūkumą.

Reaguodami į vandens trūkumą, kai kurie Rusijos kariniai daliniai kasdieniams poreikiams ėmė naudoti stovinčio vandens ežerėlius, dėl ko padaugėjo vandeniu plintančių ligų ir gresia dehidratacija, o JK gynybos ministerijos ataskaitoje perspėjama, kad tai beveik neabejotinai turės įtakos Rusijos pajėgų Ukrainoje moralei ir operatyviniam efektyvumui. 

[Vokietija+Kuponas] Rekordinės kainos ir puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
5397 3

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ministerija rašė:

  • Tikėtina, kad kai kuriems Ukrainoje kovojantiems Rusijos kariniams daliniams trūksta geriamojo vandens. Žala, padaryta per Rusijos smūgius komunalinių paslaugų infrastruktūrai, dabar beveik neabejotinai riboja vandens tiekimą. Bet kokias vandens tiekimo problemas paaštrins dar ir aukštesnės nei vidutinės temperatūros laikotarpis regione.
  • 2024 m. liepos 23 d. prorusiškas karo tinklaraštininkas pabrėžė, kad vandens davinys Rusijos pilotams buvo apribotas iki vieno litro per dieną. Tai atitinka ketvirtadalį minimalių rekomenduojamų vandens poreikių dirbant aukštoje temperatūroje. Dėl to Rusijos pilotai, kaip pranešama, kreipėsi į vietos piliečius prašydami vandens. Tinklaraštininkas kreipėsi į Rusijos vandens gamybos įmones, kad jos aprūpintų Rusijos karines bazes papildomu vandeniu Rostove, Voroneže ir Krymo oro bazėse.
  • Reaguodami į vandens trūkumą, kai kurie Rusijos kariniai daliniai buvo priversti atlikti filtravimo bandymus, kasdieniniam vandens poreikiui patenkinti naudodami stovinčio vandens ežerėlius. Labai tikėtina, kad dėl to padaugėjo vandeniu perduodamų ligų tarp Rusijos karių. Šis vandens trūkumas, dėl kurio atsiranda dehidratacija ir padidėja infekcijos rizika, beveik neabejotinai paveiks moralę ir veiklos efektyvumą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(1)
(89)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: