„Bus nutrauktas visas geležinkelių eismas.“ Kas vyksta  ()

Visada naudojosi geležinkeliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių gynėjai nebe taip sparčiai žengia į priekį per Kursko sritį, kaip pirmosiomis prasiveržimo dienomis: V. Putino kariuomenė stengiasi stabilizuoti fronto liniją šiame regione. 

Karo studijų instituto (ISW) analitikai išanalizavo padėtį Kursko srityje ir tai, kokią įtaką ji turės tolesnei karo eigai. 

Naujos bendrovės „Maxar“ palydovinės nuotraukos parodė, kad rusai pradėjo aktyviai kasti apkasus ir statyti naują gynybos liniją Lgovo rajone palei Lgovo – Rylsko – Gluchovo plentą. 

[Vokietija+Kuponas] Rekordinės kainos ir puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
5397 3

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kitoje rugpjūčio 13 d. palydovinėje nuotraukoje matyti nauji Rusijos ginkluotųjų pajėgų lauko įtvirtinimai Lgovo pietuose prie kelio 38K-024. 

Naujoji gynybinė linija atsirado už 17 km nuo šiauriausio Ukrainos kariuomenės buvimo Kursko srityje taško. Šis faktas rodo, kad V. Putinas baiminasi spartaus Ukrainos kariuomenės judėjimo. 

 

Kremlius taip pat nori apsaugoti savo sausumos susisiekimo linijas, kurios gali patekti į Ukrainos kariuomenės ugnies kontrolę. 

Rusijos Federacija visada naudojosi geležinkeliu šiame regione, kad galėtų perkelti savo karius ir amuniciją į Charkivo sritį. 

Rusijos geležinkeliai pranešė Baltarusijai, kad rugpjūčio 12 d. bus nutrauktas visas geležinkelių eismas Orlovsko – Kursko atšaka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(3)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()