[ŽT] Rusija meta „Feniks“ (Foto)  ()

Vyksta kovos.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=851785467134533&set=pcb.851785530467860

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo studijų instituto analitikai pranešė, kad Ukrainos pajėgos toliau veržėsi į Rusijos Federacijos Kursko sritį, vyksta kovos visoje Ukrainos puolimo linijoje.

Rugpjūčio 19 dieną paskelbtoje geografinės vietos nustatymo medžiagoje matyti, kad Ukrainos pajėgos veržiasi į Višniovką, esančią į pietvakarius nuo Kornejevo ir 14 km nuo sienos, praneša ISW.

Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad Rusijos orlaiviai ir artilerija smogė Ukrainos pajėgoms, veikiančioms netoli Višniovkos, atsainiai pripažindama, kad Ukrainos pajėgos įsiveržė į vietovę.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8423 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Garsus Rusijos Z tinklaraštininkas, turintis ryšių su Kremliumi, teigė, kad Ukrainos kariuomenė taip pat veržiasi į Rusijos Porečę, į rytus nuo Agronomo ir į rytus nuo Spalno.

Iš Časiv Jaro į Martynovkos sritį Rusijos gynybos ministerija perkelia įsibrovėlius iš bataliono „Feniks“, rašo Dialog. ua.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(2)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: