Atsirado „Prigožinas 2“. Rusijoje skelbiama revoliucija (Video)  (8)

Vaizdo įrašas buvo išplatintas tarp Rusijos karių ir kelia didžiulę grėsmę Kremliui.



© UKRAINE-TODAY (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=H35UUM2hQdk&ab_channel=UKRAINE-TODAY

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Georgijus Zakrevskis vadinamas „Prigožinu 2“. Jis maištauja prieš Putiną ir ragina įvykdyti perversmą dėl pralaimėjimo Kursko srityje.

Zakrevskis yra nedidelės privačios karinės bendrovės „Paladin“ vadovas. „Paladin“ turi 300 narių ir kariavo karuose visame pasaulyje, įskaitant Siriją ir Afriką.

Zakrevskis dėl visų karinių nesėkmių Ukrainoje kaltina Putiną. Jis taip pat apkaltino Putiną sukėlus Rusijos ekonomines ir socialines problemas. Zakrevskis ragina armiją išvaduoti šalį iš tirono valdžios. Tai gali būti didžiausia grėsmė Kremliui nuo praėjusių metų „Wagner“ sukilimo.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3456 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Mūsų šalis atsidūrė ant nelaimės slenksčio“, – sakė jis. „Dronai skrenda per centrinę Rusiją iki Maskvos ir Sankt Peterburgo. Jie net užpuolė Kremlių. Mūsų Juodosios jūros laivynas yra išstumtas. Represuoti tarsi būtume ne supervalstybė, o kažkokia trečios klasės šalis. Aviacija praktiškai neveikia. Esame tose pačiose pozicijose, kurias užėmėme prieš dvejus metus, ir iš dalies tose, į kurias atsitraukėme. Gyventojai nyksta, skursta, geria iki mirties – niekam tai nerūpi. Jie turi tik laiko priimti migrantus. Ir visa tai padarė vadinamasis „prezidentas“ – „Didysis“ Putinas“, – vaizdo įraše sakė Zakrevskis.

 

Vaizdo įrašas buvo išplatintas tarp Rusijos karių ir kelia didžiulę grėsmę Kremliui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(382)
(12)
(370)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (8)

Susijusios žymos: