Rusijai jau gana. Sensacija. „Dauguma tam pritaria“  (2)

Nikolajaus Patruševo, matyt, neįtikino, bet diskusijos tebevyksta.



© barmalyanich (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/view-moscow-kremlin-moscow-city-4998149/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo rugpjūčio 6 dienos Ukrainos puolimas Rusijoje tapo didele staigmena ir pažeminimu Vladimirui Putinui. Nors jam pavyko sulėtinti Ukrainos karių pažangą, jis jos nesustabdė. Ukrainiečiai vis dar yra Rusijoje, o Rusijos armija, nepaisant Putino grasinimų ir agresyvios retorikos, vis dar nepajėgi išvyti svetimų karių iš savo teritorijos.

Rugpjūčio 25 d. buvo pranešta, kad per ukrainiečių apšaudymą Belgorodo srityje žuvo keli civiliai. Ten taip pat vyksta mūšiai, nors daugiausia Kursko srityje.

Ar Rusija slapta vis rimčiau svarsto apie karo Ukrainoje pabaigą? Tokius pranešimus skelbia paslaptingas „Telegram“ kanalas „General SVR“.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4101

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

„Rusijos prezidento patarėjas Nikolajus Patruševas kritikuojamas ne tik dėl perspektyvų „laimėti“ karą stokos, bet ir dėl milžiniškų finansinių išlaidų, „gimtųjų Rusijos teritorijų“ praradimo (...)“, – rašo „Telegram“ kanalas „General SVR“.

„Buvo atkreiptas dėmesys, kad Ukraina neatrodo kaip pralaiminti šalis, ypač okupavusi dalį Rusijos teritorijos Kursko srityje. Ukrainos dronų ir raketų atakos prieš energetikos ir transporto infrastruktūrą, taip pat karinius objektus europinėje Rusijos dalyje neatrodo nekenksmingi ir kelia vis didesnį susirūpinimą“, – tęsia „General SVR“.

 

Šioje situacijoje, pasak „General SVR“, „dauguma politinio biuro narių palankiai vertina sprendimą pasitraukti iš karo „priimtinomis sąlygomis“. Nikolajaus Patruševo, matyt, neįtikino, bet diskusijos tebevyksta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(293)
(9)
(284)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: