[ŽT] „Jis ne savižudis ir ne idiotas. Turime akis ir ausis“ (Video)  ()

„Galite kalbėti apie Lukašenką, ką tik norite.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© DW Беларусь (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=DyRVAH7WPkw

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas ir karinės politikos apžvalgininkas Dmitrijus Gordonas bendrame sraute su Alesia Bacman, kurio įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „V gostiach u Gordona“, išreiškė įsitikinimą, kad Aliaksandras Lukašenka neprisidės prie Rusijos ir Ukrainos karo eskalavimo.

„Galite kalbėti apie Lukašenką, ką tik norite: melagis, niekšas ir taip toliau, ir tai bus tiesa, – sakė Gordonas, – bet jis ne savižudis ir ne idiotas, todėl aš netikiu eskalavimu iš Baltarusijos pusės, aš tiesiog netikiu, aš tai žinau, bet daug ko negaliu pasakyti“.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3456 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Žurnalisto teigimu, visur turime akis ir ausis, todėl kai tik bus pastebėta, kad rusai tikrai ruošiasi įžengti į Ukrainą iš Baltarusijos teritorijos, mūsų karinė-politinė vadovybė nuspręs smogti Baltarusijai.

 

„Esu tikras, kad jie (rusai – red.) bus subombarduoti Baltarusijos teritorijoje ir bus pasakyta: „Draugai, mums buvo iškilusi grėsmė, o į visa kita mums nusispjaut. Yra grėsmė? Mes ją sunaikiname“, – sakė Gordonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(5)
(80)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: