„Žudė čečėnus Kyjive“. „Jie šiaip sau neatsirado“. Beprotiška žinia iš Ukrainos (Video)  ()

„Komanda yra visi tie žmonės, kurie saugo mūsų valstybę.“


Olegas Tatarovas
Olegas Tatarovas
© President.gov.ua, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%A2%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2_%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%B3_%D0%AE%D1%80%D1%96%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-31 „Žudė čečėnus Kyjive“. „Jie šiaip sau neatsirado“. Beprotiška žinia iš Ukrainos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Volodymyras Zelenskis sakė, kad OP vadovo pavaduotojas Olegas Tatarovas ir dabartinis SBU vadovas Vasilis Maliukas „žudė čečėnus Kyjive“ prasidėjus plataus masto invazijai į Rusijos Federaciją.

Tai Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sakė forume „Ukraina 2024. Nepriklausomybė“,

„Kalbant apie mano komandą, šiandien mano, kaip prezidento, komanda yra visi tie žmonės, kurie saugo mūsų valstybę: kariuomenė, vadovybė, gynybos ministras. Tikiu, kad esame viena komanda. Kad nusiteikę tikrai teigiamai ir judame link ES, tai turime padėkoti savo pranešėjui ir jo kolegoms. Priimta daug įstatymų. Yra įvairių iššūkių Taryboje, vyriausybėje ir pan.“, – sakė prezidentas.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9110 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

V. Zelenskio teigimu, „Patriot“, ATACMS, F-16 šiaip sau neatsirado.

„Taikos viršūnių susitikimas neatsirado savaime. Nors prieš tai galėjome prarasti iniciatyvą dėl kitų diplomatinių susitarimų. Pavyzdžiui, Andrijus Jermakas yra vienas iš pagrindinių žmonių, parengusių taikos formulę, taikos viršūnių susitikimą“, – sakė šalies vadovas. 

 

„Apie tai žino JAV ir visi. Olegas Tatarovas kartu su Vasiliu Maliuku žudė čečėnus Ukrainoje, Kyjive. Ar neužtenka? Išvaryti jį, kad rusai nužudytų?“ – klausė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(4)
(41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: