[ŽT] Matosi net iš kosmoso. „Košmaras! Dar nesudegė“ (Video)  (4)

Naktį smogė dronas.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje, Rostovo srityje, toliau dega naftos bazė „Atlas“, kuriai, rugpjūčio 28 d. naktį, smogė dronas. Socialiniuose tinkluose ir toliau pasirodo nauji kadrai, kuriuose galima įvertinti ekstremalios situacijos mastą. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja kanalas „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

Anot Rusijos žiniasklaidos, naftos produktai dega taip intensyviai, kad Kamenskio rajone esančios naftos bazės dūmų stulpas nusidriekė mažiausiai 30 kilometrų. Tai aiškiai matoma net vaizduose iš kosmoso, tačiau tikslų atstumą sunku nustatyti dėl debesuotumo gretimose vietovėse.

Socialiniuose tinkluose kalbama, kad ugnis degs artimiausias kelias dienas, kol išdegs visos apgadintos naftos bazės cisternos. Palydovinės nuotraukos taip pat rodo, kad trečiadienio vakarą degė mažiausiai dvi cisternos su naftos produktais, o trečia cisterna buvo apgadinta. Nuotraukose taip pat matyti faug ugniagesių ekipažų, tačiau gesinimo požymių nesimato.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„O Dieve mano! Pažiūrėk, kaip gražu! Pi****c, sudegė naftos bazė, n****i. Dieve, iš čia net karštį jaučiu. Aš filmuoju. Na, kaip video? Tai naftos bazė. Jomajo. Košmaras! Ta dar nesudegė, o kita jau yra“, – soc. tinkluose komentuoja vartotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(159)
(2)
(157)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: