[ŽT] „Budanovas“ Šeremetjevo oro uoste. Netikėti įvykiai (Video, foto)  ()

Rusijos Federacijos sostinėje įvyko incidentas.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomus incidentas įvyko Rusijos Federacijos sostinėje. Šeremetjevo oro uosto darbuotojai atsisakė į lėktuvą įleisti Rusijos pilietę, kuri ant peties turėjo Kyrylo Budanovo tatuiruotę visu ūgiu.

Šia žinia pasidalijo vienas iš Rusijos viešųjų puslapių, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Moteris prisipažino, kad tatuiruotėje tikrai pavaizduotas Kyrylo Budanovas. Kartu ji pareiškė, kad jį suvokia ne kaip Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovą, o kaip „gražų vyrą“. Tačiau oro uosto darbuotojai nesuprato jos skonio.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Tuo tarpu pačioje Rusijos Federacijoje beprotybė tik stiprėja, žvalgybos agentūros tiesiog siaučia.

FSB pareigūnai apkaltino 8 klasės mokinį rengus pasikėsinimą į propagandistą Simonian ir Sobčak. O Putinas nusprendė teroristais iš Talibano, 2021 metais užgrobusiais valdžią Afganistane, padarė savo sąjungininkais.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(61)
(-45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: