„Apsupta 3000 karių. Visiškai uždarė katilą“ (Foto)  ()

Mūšio linija eina per rytinį gyvenvietės pakraštį.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=856356013344145&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo pačiu metu Ukrainos pajėgos vis dar visiškai uždarė rytinę katilo „sieną“, kuriame atsidūrė apie 3000 Rusijos karių.

Daugiau nei prieš savaitę, dar prieš rugpjūčio 20 d., Ukrainos kariai užėmė Korenevo gyvenvietę Kursko srityje. Tačiau Rusijos armija kontratakavo ir išstūmė Ukrainos pajėgas iš gyvenvietės, rašo BILD atvirų duomenų analizės ekspertas Julianas Röpke.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Jis pažymi, kad dabar karinio kontakto linija driekiasi maždaug rytiniu Korenevo pakraščiu.

Į pietus nuo Korenevo Ukrainos pajėgos prieš kelias dienas užėmė Krasnoktiabrskoe kaimą Seimo upės pakrantėje. Taigi, net ir be Korenevo, Ukrainos pajėgos visiškai uždarė rytinę katilo „sieną“, kuriame atsidūrė apie 3000 Rusijos karių. Iš pietų ir vakarų jį užtveria valstybės siena, o iš šiaurės – vandens užtvara.

 

BILD analitikas pabrėžė, kad gyvenvietės praradimas Vladimiro Putino reputacijai būtų dar blogiau nei Sudžos praradimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(188)
(10)
(178)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()