Sensacija! Oficialu. Ukraina neteko pirmojo F-16! (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2024-08-29 23:36
Tik spėjau kito straipsnio komentaruose pasidžiaugti kaip suderina ir lėktuvus, ir priešlėktuvinės sistemas. Deja, bet panašu jog ne viskas taip idealu, ypač kai ore taikinių labai daug, daug ir savarankiškai dirbančių antžeminių grupių. Labiausiai tikėtina, kad visgi numušė savi.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-08-29 23:49
Iš kito straipsnio: "F-16 avarijos priežastis nėra aiški, tačiau atmetama tikimybė, kad naikintuvas buvo numuštas. Panašu, kad tai įvyko dėl mechaninės problemos arba piloto klaidos."
kestutisz 2024-08-30 08:35
Realiai tai tik po karo sužinosim tiksliai. Bet šiaip (atmetant technines problemas) yra tik 2 variantai (ir abu gali būti kaip piloto klaida) tai vejantis kokią raketą įskrido kur pasiekė antžeminė oro gynyba (čia verta pažiūrėt reportažų kaip jie dirba - toks lengvas chaosas, bet jis kažkaip veikia) arba tiesiog per žemai/per lėtai skrista bandant paimt kokį išvils lėtą žemai skrendantį taikinį. Net kiek abejoju ar šie lėktuvai buvo kuriami su tokia mintimi jog naktį teks numušinėt tokius smulkius taikinius. Naktį išvis skraidyt sudėtinga, o dar pažeme.