[ŽT] Atšaukiama šimtai balistinių raketų. Sąjungininkai meta Rusiją vidury kelio  (1)

„Nedelsiant gavau atsakymą.“


J. Borellis
J. Borellis
© European Parliament from EU, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hearing_of_Josep_Borrell,_High_Representative_Vice_President-designate,_A_stronger_Europe_in_the_World_(48859582126).jp

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ES vyriausiasis įgaliotinis Josepas Borrellis kalbėjosi su naujuoju Irano užsienio reikalų ministru Abbasu Araghchi. Jis patikino, kad Iranas neperduos Rusijai balistinių raketų.

Apie tai pats J. Borrellis pasakojo per spaudos konferenciją po neformalios ES užsienio reikalų ministrų tarybos rezultatų, praneša „Ukrinform“.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4101

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

„Šalys narės šiandien paminėjo Iraną ir grėsmę, kad Iranas tieks balistines raketas Rusijai. Prieš pat atvykdamas į šį susitikimą, aš nusiunčiau žinutę naujajam Irano ministrui ir išreiškiau susirūpinimą dėl bet kokio ginklų tiekimo. Nedelsiant gavau atsakymą, kuriame buvo pasakyta, kad tai neteisinga informacija, atsakyme taip pat buvo prašymas surengti susitikimą Niujorke per JT Generalinę Asamblėją“, – sakė J. Borrellis.

 

Anksčiau buvo pranešta, kad, Europos žvalgybos duomenimis, Iranas artimiausiu metu gali tiekti Rusijai „šimtus“ trumpojo nuotolio balistinių raketų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(281)
(23)
(258)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)