„Patriot“ smogė į F-16. Pilotas žuvo“  (9)

Incidentas įvyko per vieną galingiausių rusų antskrydžių rugpjūčio 26 d.


Atsisveikinimas
Atsisveikinimas
© Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=1023335036462645&set=pcb.102333626312

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausiosios Rados Nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos komiteto vadovo pavaduotoja „liaudies tarnaitė“ Mariana Bezugla sakė, kad Ukrainos piloto Oleksijaus „Moonfish“ Meso naikintuvą F-16 numušė oro gynybos sistema „Patriot“ dėl koordinavimo tarp padalinių trūkumo.

Apie tai pavaduotoja parašė savo „Facebook“ puslapyje.

„Mano žiniomis, Ukrainos piloto Oleksijaus „Moonfish“ Meso F-16 buvo numuštas „Patriot“ raketų dėl to, kad trūko padalinių tarpusavio koordinavimo. Pranešimuose rašoma, kad jis „nesugebėjo suvaldyti lėktuvo“, – teigė M. Bezugla.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10485 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Ji taip pat pranešė, kad incidentas įvyko per vieną galingiausių rusų antskrydžių rugpjūčio 26 d.

„Karas yra karas, tokie epizodai galimi. Tačiau melo kultūra Ukrainos kariuomenės oro pajėgų vadovybėje, kaip ir kitose aukštesnėse karinėse būstinėse, lemia tai, kad karinių sprendimų valdymo sistema netobulėja, remiantis nuosekliai renkamais analitiniais duomenimis, o prastėja ir net žlunga, kaip tai vyksta Pokrovsko kryptimi. Ir nė vienas generolas nebuvo nubaustas“, – reziumavo deputatė.

 

Po įrašu Mariana paskelbė Oleksijaus Meso (dešinėje) nuotrauką kartu su Andrijumi „Juice“ Pilščykovu, kuris mirė anksčiau, susidūrus orlaiviams. Tačiau ji pažymėjo, kad tyrimas dėl pastarojo mirties „taip pat nieko nepaaiškino ir niekas nebuvo nubaustas. Generolas M. Oleščiukas lieka eiti savo pareigas“.

 

Rugpjūčio 29-osios vakarą Generalinis štabas patvirtino, kad per Rusijos raketų ataką Ukrainoje buvo prarastas naikintuvas F-16.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(65)
(-47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (9)