Putiną ištiko panika. „Visi užsičiaupkit.“ Kas vyksta  (3)

Išryškėjo Kremliaus diskomfortas.


Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas
© klimkin (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/putin-the-president-camera-russia-889784/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo rugpjūčio 6 d. vyksta Ukrainos puolimas Kursko srityje. Ukrainos kariuomenė peržengė sieną su Rusija ir užima daugiau miestų.

 „Operacija bus baigta nugalėjus priešą ir pasiekus valstybės sieną“, – užtikrino Vladimirą Putiną generolas Valerijus Gerasimovas vos prasidėjus Ukrainos įsiveržinmui į Rusiją. Jis netgi patikino, kad viskas kontroliuojama ir kad Ukrainos kariuomenė sustabdyta. 

Kaip parodė vėlesnės dienos, tai buvo visiška netiesa. Nuo 2024 m. pradžios Ukraina jau yra užėmusi daugiau Rusijos teritorijų nei Rusija – Ukrainos. Kaip rašo analitinis centras „Atlantic Council“, šioje situacijoje rusai, vadovaujami V. Putino, priėmė strategiją – toliau kišti galvas į smėlį ir apsimesti, kad viskas gerai. Žiniasklaidai esą nurodyta per daug nesigilinti į šią nepatogią temą.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4101

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

„Kremliaus diskomfortas bene labiausiai išryškėjo neseniai rodytoje pagrindinėje televizijos laidoje apie dabartinius įvykius Rusijoje „Sekmadienio vakaras su Vladimiru Solovjovu“, kurioje Rusijos Dūmos narys ir studijos svečias Andrejus Guruliovas pareiškė, kad „svarbiausia, kad visi užsičiauptų“, – rašo „Atlantic Council“. 

 

Pats V. Putinas taip pat demonstruoja ramų veidą, rengdamas suplanuotas keliones, pavyzdžiui, į Azerbaidžaną ir Čečėniją. Visa tai daroma tam, kad nekiltų panika ir būtų palaikomas naratyvas apie Rusiją, kuri viską kontroliuoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(8)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)