[ŽT] „Taip buvo prieš SSRS. Žlugimas garantuotas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-09-09 21:56
Man patinka kad jis taip kalba, nes viskas ką jis pasakė iki šiol buvo atvirkščiai, arba tas nutiko pačiai rusijai.
Benediktas 2024-09-09 22:03
Jie gi dirbo su Trumpu ant Amerikos suskaldymo, ir kulminacija turėtų būti pagal jų planus pilietinis karas, ypač, jei Trumpas pralaimėtų rinkimus - pradėtų reikštis šeimų maršai iš visų kampų. Tikėkimės taip neatsitiks ir amerikonams pakaks šalto proto.
Absoliutas 2024-09-10 01:42
Holivudas kuria net filmus apie pilietinį kara, o vat rusofašistane cenzūra ir net paprastas zmogus negali pasakyti, kad vyksta karas nes gaus bauda. Stai toks skirtumas tarp JAV ir rusofašistano.
donatasv 2024-09-11 09:10
Kaži ar trumpas aplamai pajėgus sukelt pilietinį karą. Surinkt rednekų armiją šturmuoti kapitolijų yra viena sukelt pilietinį karą jau visai kas kita. Jei išvertus į lietuvių kalbą teisingai jo pasisakymas skambėtų taip "Mums pzdc"
Benediktas 2024-09-11 09:11
Tai ne vien Trumpas organizuoja pilietinį karą, padeda komanda, politechnologai ir sociologai ir tukstančiai botų iš Rusijos ir Kinijos. Ir pačių amerikonų, rusų, kinų emigrantų ir jų palikuonių, kurie gyvena JAV, gerai kerta angliškai ties tuo darbuojasi internete. Manau troliu fermose net anglų kalbos pamokeles gali jiems nemokamai daryti, kad tik geriau komentarus rašytų. Jei čia tik būtų jo vieno norai, tai aišku, kad nieko jam nepavyktų. Valstybės, kaip Rusija ir Kinija kiša į tai milijardus. Nes tai būdas suskaidyti ir neutralizuoti Ameriką. Čia rimtas darbas ir niekas miegėjiškai ar po vieną ar tik savus pinigus pilietinių karų neorganizuoja šalyse. Šiaip Trumoui, Rusijai ir Kinijai - neblogai visai kol kas sekasi. Vistik įdirbis jau apie 10 metų. Kai amerika neutralizuota, tada galima tvarkyti savo reikalėlius visame pasaulyje, pradedant nuo kaimyninių demokratijų. Ukraina atsilaikė tik dėl amerikonų ginklų.