„Leisti ar neleisti...“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2024-09-13 08:21
Isigysiu ginkla ir nusausiu zmogu. Kas bus kaltas ir sės į kalejima? Pagal naujausias tendencijas, aisku, kad ginkla pagaminusi gamykla :D NATO patys braizo tas raudonas linijas ir duoda rusofašistams galimybe grasinti. Rusofašistai naudoja, tai savo vidinei propagandai, tam kad suvienytu saly pries “bloguosius” NATO. O galejo NATO nuo pat pradziu laikytis strategijos, kad NATO pardavineja ginklus Ukrainai ir Ukraina su savo ginklais daro ka nori.
Hmz 2024-09-13 08:31
Jei pardavėjas duos tau ginklą, žinodamas, ką su juo darysi, atsakingas už pasekmes bus ir jis.
Absoliutas 2024-09-13 15:36
Kodel yra gaminami ginklai? Tam kad zudyti. Taigi gamykla pagaminusi ginkla zino, kad su juo bus saudoma ir galimai bus nuzudyti zmones. Bet ginklus platina ir nei vienas ginklu gamintojas nebuvo nuteistas uz padaryta zmogzudyste. Tai apie kokia atsakomybe tu sneki? Pateik konkreciu pvz nes as tokiu atveju negirdejau.
HardAxe 2024-09-13 18:08
kai eini pas psichiatra dėl 49 formos ir tavęs klausia kam ginklas, kuris atsakymas teisingas: - kažką nušausiu - savigynai - sportui.
vanduo4 2024-09-14 16:20
Tas ginklų naudojimo ribojimas reikalingas tam, kad konfliktą išlaikyti lokalų, nes realiai niekas nežino kaip viskas baigsis; - Taip lokaliai naikinami Rusijos kariniai resursai ir palaipsniui aiškėja Rusijos fizinės galimybės ir kiek juos galima spausti, todėl tos naudojimo ribos palaipsniui plečiamos; - Atitinkamai Rusija vis bando visus įbauginti, ką reikia tinkamai įvertinti. Jau dabar vakaruose įspėjo apie galimus diversijos aktus ir gaudo diversantus; - O branduolinio ginklo klausimas lieka atviras - tai rimta grėsmė.