„Nesijaudinkite, viskas bus gerai, viskas baigsis po poros mėnesių“ (Video)  ()

„Tironai supranta tik vieną kalbą.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Genadijus Gudkovas pasidalijo informacija, kurią sužinojo iš savo šaltinių Rusijoje: „Tarp vyresniųjų karininkų, tarp jų ir kai kurių generolų, kalbama, kad vaikinai, nesijaudinkite, viskas bus gerai, viskas baigsis po poros mėnesių. Matyt, kažkokie pokalbiai ten viršuje šia tema vyksta, bet net generolai nežino nieko konkretaus. Viršuje tai reiškia Generalinį štabą, Putiną, nežinau, kur dar apie tai kalbama, bet pulkininkus ir generolus pasiekia žinios, kad du ar trys mėnesiai ir viskas baigsis“.

[EU+Kuponai] Smūgiams atsparios išorinės baterijos, Android vaizdo projektoriai, jump starteriai, el. dviračiai, kolonėlės ir kt. (Video)
3770 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Bakeey“ - 36000 mAh išorinė baterija, atspari smūgiams, įkraunama ir nuo saulės

2) „BlitzWolf BW-V8“ - FHD,  Android 11 vaizdo projektorius

3) „BlitzWolf“ - jump starteris su oro kompresoriumi

4) „DUOTTS C29“ - Technologijos.lt išbandytas aukščiausios klasės el. dviratis: iki 50km/h, 100km, 750W, superinė kokybė ir važiavimo malonumas

5) „BlitzWolf BW-WA3 Pro“ - labai perkama 120W belaidė kolonėlė

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

Gudkovo interviu su Aleksandru Demčenko galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Ką galime pasakyti, situacija tokia, daugiavektorinė, ten, matyt, nėra aiškaus supratimo, ką daryti. Vienintelis Putino supratimas yra pasiekti Donecko ir Luhansko sričių administracinių sienų kontrolę, ir, pasiekus šias sienas, pasakyti, kad atlikome karines užduotis ir pradedame derybas su Vakarais. Jam šios derybos iš esmės prilygsta jo pergalės pripažinimui. Būkime atviri“, – kalbėjo Rusijos politikas.

 

Kartu Genadijus Gudkovas pastebėjo: „Kadangi jiems nepavyko rimtai smogti Putinui į snukį, jis nesiliauja. Visi šie tironai supranta tik vieną kalbą – jėgos kalbą ir kai jie jau peržengia visas tarptautinės ir kitos teisės ribas, tereikia smogti į snukį. Jie nesupranta jokios kitos kalbos“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(148)
(9)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: