[ŽT] „Rusijos armija yra stipresnė.“ Šokiruojanti žinia iš Europos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-10-05 20:23
- Nu tai čia visiškai normalu, kad Milžinišką šalį su didžiulėmis pokarinėmis atsargomis, nugalėti naudojant tik 2-3% BVP yra sudėtinga užduotis. - Bet faktas yra tas, kad Rusija jau dabar oficialiai skiria 40% biudžeto (kiek tai būtų BVP?) ir neoficialiai dar tiek pat. - Tereikia ES patrigubinti gynybos išlaidas ir bus matyti koks yra balansas. - Beje, tokie pareiškimai greičiausiai yra propaganda/ maskuotė, bet faktas yra tas, kad jeigu Rusijai pavyks "išlaisvinti" Rusijos Konstitucijoje įtvirtintas Ukrainos žemes, jie sustabdys puolimą ir pastatys "Magelano" lygmens gynybos liniją, o tada buferinės zonos linija bus garantuota. - Ir visi galės aiškiai pasakyti, jog ir karinė operacija baigta. P.s. Ukraina jau įrodė jog nesugeba pralaužti Rusų minų laukų. Tuo viskas ir baigsis.
Hmz 2024-10-06 20:46
Jei prie nesąmonės prirašysi "faktas", ji vis viena liks nesąmone. Tu apskritai supranti, kas yra biudžetas? Tam, kad skirti karui 80% biudžeto, reikia palikti visiškas nuograužas viskam kitam - faktiškai palikti tik mažas kontorėles vietoje kitų ministerijų.
kionig 2024-10-06 21:58
Na Ukraina didelė ir turi keliasdešimt mln. žmonių, bet jie vertina žmonių gyvybes, ne kaip kacapai, kurie neskaičiuoja mėsos ir nurašo juos visus per visus tuos minų laukus t. y. mėsos šturmus, kurie "išminuoja" laukus savo gyvybėmis, po to ateina priešakiniai elementai, iš paskos sekančiomis pagrindinėmis pajėgomis su visa inžinerija ir "gyventojais", kurie nualinus ukrainiečius užima jų įtvirtinimus. Kam ta sena technika supuvusi ir neužbaigta, kai turi 144 mln. gyventojų ir gali juos pasiųsti ant išminavimo. Viskas priklauso nuo turimų pajėgų, gerai paruoštų inžinierių ir su patirtimi be abejonės ukrainiečiams trūksta, plius yra kaip visada technikos trūkumas, ir be kita ko, ne bet kada gali vykdyti sau ramiai išminavimą taktinėse situacijose, tad nereikia kliedėti apie "nesugebėjimą".