„Gavome beveik 200.“ Labai įslaptinta informacija. „Pajudėjo“  ()

„Paaiškės artimiausiu metu.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=890696419910104&set=pcb.890696453243434

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos ruošiasi vykdyti išvadavimo operaciją Kinburno nerijos rajone. Tokią nuomonę komentare „24 kanalui“ išsakė pilotas-instruktorius, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo ekspertas Romanas Svitanas.

Pasak jo, viename pagalbos Ukrainai paketų iš Vakarų yra kateriai, todėl netrukus Ukrainos ginkluotosios pajėgos greičiausiai imsis „išvadavimo darbų pietuose“.

Svitanas pažymėjo, kad priešas iš Kinburno nerijos negalės veržtis į Ukrainos kontroliuojamas teritorijas. Dešinysis Dnipro krantas yra labai aukštas ir „įeiti ir atlikti kovinės misijos tiesiog neįmanoma“. Tuo pat metu rusai Kinburno nerijoje pradėjo vykdyti grėsmingus manevrus – greičiausiai taip jie bando „apsisaugoti nuo mūsų judėjimo“.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
6842 4

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Neseniai gavome beveik 200 katerių. Amerikiečiai juos mums davė. Jie nėra skirti žvejybai. Rusai tai puikiai supranta ir stengiasi save sustiprinti gynyboje. Esame pasirengę puolamiesiems veiksmams. Klausimas kada, kokia seka, su kokiomis pajėgomis, bet tai jau įslaptinta informacija“, – pabrėžė kariškis.

 

Savo ruožtu Pietų operatyvinės karinės vadovybės atstovas Serhijus Bratčukas teigė, kad Dnipro kryptimi priešo puolimo atakų intensyvumas išaugo.

Kartu yra informacijos, kad Kinburno nerija „pajudėjo“, nes ten, nepaisant nuostolių, patirtų po Ukrainos smūgių ar reidų, yra priešas:

„Jie bando kontroliuoti vietą, kur Dnipras įteka į Juodąją jūrą. Ar tai pasiruošimas puolamiesiems veiksmams? Manau, situacija paaiškės artimiausiu metu, tačiau šiandien priešas tikrai suaktyvėjo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: