„Arba arba. Mes pasirinkome.“ Zelenskis rėžė griausmingą reikalavimą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-10-17 23:25
Kai aš tą pati išdėsčiau vos ne žodis žodin, buvo skeptikų. Dar yra skeptikų?
Hmz 2024-10-17 23:48
Lengvatikiai niekur nedingo, skeptikai irgi. Pastarieji netgi moka skaityti, kas parašyta: "BILD cituoja neįvardintą aukšto rango Ukrainos pareigūną" 0. Ar žinai, kad žurnalistai gali išsigalvoti tuos savo "anoniminius šaltinius", ir nieko čia neįrodysi? 1. Lyg ir turėtum žinoti, kuo pareigūnas skiriasi nuo specialisto? 2. Ar nemanai, kad Ukrainai naudinga gąsdinti savo galimybėmis? 3. Jau spėjai pamiršti pernykščius Ukrainos kariškių pasigyrimus prasidedant kontrpuolimui?
bahuriux 2024-10-18 00:10
0. Žinau. Bet. 1. Zelenskis yra pareigünas ar specialistas tavo manymu? O ten paklauė kažko ar išsigalvojo kažkokį personažą žurnalistai koks skirtumas, valstybės galva tai pasakė. Beja man nuojauta kužda, kad viskas yra jau paruošta, nes bus ne laikas tada kai putleris panaudos taktines branduolines bombas, o vakarai vistiek bus peršike. Beto dar trumpas parduotu Ukrainą per 24 val putleriui. Tai nepasiruošti tiesiog labai kvaila. 2. Taip ir aš gasdinčiau, kad gauti naudos, bet šiuo atveju, šitas blefas ir pačios ES saugumui užtikrinti. 3. Kažką praleidau, nelabai pamenu. Užtai šiemet pavarė Kurske.
Hmz 2024-10-18 00:25
Eina sau, tokia galinga reklama iš kiekvieno proso ėjo - tipo, ateina elitinės naujos brigados, dar tais metais susigrąžins Krymą, karas baigsis ir pan. - o tu va taip vat ėmei ir pamiršai?