„Jų tūkstančiai. Atlaisvins rezervus.“ Žaibiškai keičiasi visa situacija  ()

Rezervų atlaisvinimas.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© artellliii72 (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/wheels-caterpillar-tank-mud-6591972/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki metų pabaigos Rusija gali išsiųsti į Ukrainą kelis tūkstančius Šiaurės Korėjos karių, kurie šiuo metu dalyvauja mokymuose Rusijoje.

Apie tai, remdamasis anoniminiu Ukrainos karinės žvalgybos šaltiniu, praneša „The Washington Post“.

Be to, kai kurie Šiaurės Korėjos karininkai jau yra Rusijos okupuotoje Ukrainos teritorijoje, kur stebi Rusijos pajėgas ir tiria padėtį mūšio lauke. Nepaisant to, Ukrainos kariuomenė dar nesusidūrė su Šiaurės Korėjos daliniu, kuris dalyvautų kovoje.

[EU+Kuponai] „Techtober Blowout 2024“ išpardavimas! Mini PC, energijos stotelės, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
3148 2

„Techtober Blowout 2024“ išpardavimas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

2) „MINIX Z100-0dB“ - mini PC, 16+512GB, WiFi6 ir kt.

3) „Wanbo X5“ - 1080P, 1100 ANSI, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 9.0 vaizdo projektorius

4) „SolarPlay Q2501“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2160Wh, LiFePO4

Išsamiau

„The Washington Post“ šaltinis taip pat teigia, kad kol kas nežinoma, kur tiksliai Ukrainos fronte galėtų būti dislokuoti koviniai Šiaurės Korėjos armijos daliniai, kurie šiuo metu ruošiami Rusijoje. Viena iš galimybių – jie galėtų būti panaudoti Rusijos Federacijos pasienio regionuose, kad atlaisvintų Rusijos karius, kurie galėtų dalyvauti kovose Ukrainoje.

„Tai galėtų turėti didelį poveikį. Ypač jei kalbame apie rezervų atlaisvinimą pačios Rusijos Federacijos teritorijoje“, – sakė Ukrainos žvalgybos pareigūnas.

 

Ekspertų teigimu, Šiaurės Korėja gali aprūpinti Rusiją ne tik artilerijos sviediniais, bet ir pažangesniais ginklais, tokiais kaip šarvuočiai, raketos ir daugkartinio paleidimo raketų sistemos.

Šiaurės Korėjos užsienio intervencija yra retas reiškinys, tačiau praeityje ji yra siuntusi karinį personalą, kad padėtų su ginklais ir technologijomis. Pavyzdžiui, 2016 m. Šiaurės Korėjos raketų technologija buvo naudojama Sirijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(16)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()