„Atskris 40 naikintuvų.“ Vokietija uždegė žalią šviesą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-10-14 09:40
Ūrą, diktatoriui lėktūvų, o paskui reikės numušinėt. Vakarai ne su galva mąsto. Vietoj to, kad duoti ukrainai, kuri stbado Rusiją. Vakarams visai nerūpi siktatūrų/demokratijų pusiausvyra pasaulyje.
kestutisz 2024-10-14 14:02
Nu gal čia tokia toli siekianti idėja - vienos šalies imperines ambicijas gesinti keliant kitos?
Benediktas 2024-10-14 14:35
Kiek dabar matau, tai diktatūros yra vieningos ir labiau padeda viena kitai, nors ir už pinigus, bet greitai ir dideliais kiekiais. Putinas padejo Maduro ir Asadui. Kinija Rusijai, Š. Koreja Rusijai. Riranas Rusijai. Rusija padeda Iranui su Hamas ir Hesblolach. Vengrija padeda Rusijai. Rusija padeda Afrikos diktatoriams. Erdoganas su savo derybų aikštelėmis ir prekyba su Rusija. Diktatoriai daug vieningesni už demokratijas. Demokratijos daug kalba gražiai, bet daro kitaip, arba nedaro visai. Tipo padeda bet po mažai ir nekonkrečiai. Todėl ir sakau, kad ateityje reiks kariaut ne vien su Kinija, bet ir su Turkija ir Rusija. Ne laikas jiems lektuvus pardavinėti. Tik po kitu rinkimų Turkijoje nebent, jei Erdoganas pasitraukia.
kestutisz 2024-10-14 15:09
Jei jis pasitrauks ir tarkim Osmanų imperijos ilgesio neliks - kaip tik gali tapti dar viena Sirija ar pan. O dvi šalia esančios imperijos (jų likučiai) draugiškai gyvent kaip tik negali, per maža vietos pos Saule ;)