„Rusijos planas žlunga.“ Ukraina atgauna pozicijas (Žemėlapis)  ()

„DeepState“ žemėlapis atnaujintas.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=892637489715997&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos planas žlunga. Ukrainos gynėjai atkūrė savo pozicijas Charkivo srities Lipcų srityje. Kaip praneša šaltinis „Comments“, tai liudija atnaujintas analitinio projekto „DeepState“ žemėlapis.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Tuo pat metu analitikai praneša, kad priešui pavyko išsiveržti į priekį netoli Niujorko, Katerynivkos, Selidovės ir Novoselydovkos.

Spalio 16 d. „DeepState“ pranešė, kad Rusija okupavo Ostrivskės gyvenvietę Donecko srities Pokrovsko rajono Kurachovsko miesto bendruomenėje.

Rusijos Federacijos Kursko srityje, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos nesustabdė savo veiklos, sūpuoklės tęsiasi. Tam tikru momentu priešas sustiprina savo kontratakas. Tada ateina tinkamas momentas gynybos pajėgų kontratakoms. Tačiau tendencija Ukrainos kariuomenei nėra visiškai palanki. Apie tai per „Radio NV“ kalbėjo analitikas ir projekto „DeepState“ įkūrėjas Ruslanas Mikula.

 

„Padėtis keičiasi kelis kartus per dieną, kai kurios pozicijos eina iš rankų į rankas. Apskritai situacija yra sudėtinga. Gynybos pajėgos, siekdamos suvaldyti priešą, įvedė papildomus rezervus, nes praėjusį mėnesį jis [ten] sukaupė nemažas pajėgas“, – pažymėjo ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(3)
(75)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: