„Net 11 000 Šiaurės Korėjos karių!“ Atvyks jau visai greitai  ()

Ukrainos gynėjai tuoj akis į akį susidurs su Šiaurės Korėjos kariais.



© Roman Harak (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:North_Korea_(5015890400).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europos žemę daužo priešai. Europą puola Rusija, ją tranko Irano dronai, šnipinėja kiniški bepiločiai, o ir Šiaurės Korėja tuoj prisijungs. Kol Vakarai svarsto, ar ir kaip padėti Ukrainai laimėti, karas prieš Ukrainą tampa pasauliniu.

Ukrainos vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kyrylo Budanovas atskleidė, kad Rusijos rytuose šiuo metu ruošiama 11 tūkstančių Šiaurės Korėjos karių. Jie visi vyks kautis su ukrainiečiais. Ir nors dabar jie apmokomi, tai nėra ką tik mobilizuoti vyrai – tai yra ilgus metus Šiaurės Korėjoje ruošti kariai. Jie ilgą laiką buvo ruošiami kovai su daug pažangesniu priešu – Pietų Korėja. Todėl nurašyti jų galimybių iš anksto tikrai nereikėtų.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2291

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Be to, Budanovas atskleidė, kad kovai jie bus pasiruošę jau lapkričio 1 dieną. Pastaruoju metu Rusijos atakos prieš Ukrainą aktyvėja. Atrodo, kad rusai nori užimti kuo daugiau teritorijos prieš prezidento rinkimus JAV ir prieš žiemą. Vakaruose taip pat sklando nuomonės, kad karą Ukrainoje reikėtų įšaldyti prie dabartinės fronto linijos ir rusai tai girdi, todėl bandys pastumti tą fronto liniją gilyn į Ukrainą. Šiaurės Korėjos kariai prisidės prie tų pastangų.

 

Tiesa, ne iš karto. Budanovas teigia, kad pirmoji 2600 Šiaurės Korėjos karių banga vyks ne į Ukrainą, o į Kurską. Matyt, iš ten atlaisvinti rusai skubės atgal į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: