„Balansas pradeda keistis Ukrainos naudai“  ()

Balansas fronte keičiasi.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=893470812965998&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolas, buvęs JAV kariuomenės Europoje vadas Benas Hodgesas interviu „Espreso“ kalbėjo apie karo Ukrainoje perspektyvas.

Paklaustas, kaip vertina šią tebesitęsiančią konkurenciją siekiant išeikvoti Ukrainos išteklius ir koks Rusijos pajėgumas išlaikyti karą, B. Hodgesas atsakė, kad Rusija gali tęsti tai, ką daro, nes turi šaudmenų iš Šiaurės Korėjos, detalių iš Kinijos ir dronų bei raketų iš Irano. Tačiau ji taip pat gali tęsti, nes Indija ir Kinija perka iš Rusijos naftą ir dujas.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
1967 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

„Jau girdime, kad Rusijai pagaliau trūksta šaudmenų, o Ukrainos pajėgos ne tik gerai gamina savo bepiločius orlavius, bet ir naudoja artilerijos sviedinius su išsklaidomąja subamunicija – šimtais mažų kovinių galvučių vienoje didesnėje. Šie užtaisai labai efektyviai taikosi į Rusijos artileriją. Taigi, manau, kad balansas po truputį pradeda keistis Ukrainos naudai, nors dar nepakankamai“, – teigia generolas.

 

B. Hodgesas mano, kad Ukrainos generalinis štabas naudoja teisingą taktiką su tuo, ką turi, kad neleistų Rusijai pasiekti jokių reikšmingų laimėjimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(2)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: