Rusai sustabdyti. „Jie visko turi neribotais kiekiais.“ Fantastiška žinia  ()

Ukrainos gynėjai sustabdė Rusijos ginkluotųjų pajėgų veržimąsi netoli Charkivo.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=893225856323827&set=pcb.893225892990490

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

92-osios brigados „Achilo“ bataliono vadas Jurijus Fedorenko sakė, kad Ukrainos kariškiams pavyko gerokai sustabdyti priešo veržimąsi Kupjansko kryptimi. Apie pagrindinį Rusijos ginkluotųjų pajėgų okupantų tikslą šiame fronto sektoriuje Ukrainos vadas tai pranešė nacionalinio teletono metu.

Anot Fedorenko, priešo užduotis netoli Kupjansko, Charkivo srityje, yra užimti placdarmą kairiajame Oskolo krante, o vėliau žengti į Kupjansko-Uzlovės gyvenvietę, kur, kaip žinoma, yra svarbus transporto mazgas.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
9275 5

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Be to, į šiaurę nuo šios gyvenvietės taip pat yra didžiausia skirstymo stotis ir aplink ją esantys gyvenamieji pastatai.

„Priešas naudoja viską, ką turi: gyvą jėgą, šarvuočius, dronus. Kartais atrodo, kad jis viso to turi neribotais kiekiais, nes RF ginkluotosios pajėgos leidžia sau šturmuoti ir dviese. Netgi jie sau gali leisti 10–12 žmonių grupei perbėgti atvirame lauke. Nepaisant to, kovos šioje fronto dalyje tęsiasi, o Ukrainos gynybos pajėgos gerokai sustabdė priešo veržimąsi“, – pabrėžė jis.

 

Fedorenko taip pat pridūrė, kad Charkivo srities šiaurėje Lipcų kryptimi iniciatyva šiuo metu yra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rankose.

„Mūsų gynybos pajėgoms pavyko išstumti priešą net iš kelių pozicijų prie Lipcų“, – sakė vadas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(3)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: