Pozicijos sustiprėjo. „Ukraina vėl yra topo viršūnėje“  ()

„Ji nori derėtis ultimatumais.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=893386759641070&set=pcb.893386832974396

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kursko operacija sukėlė didžiulių abejonių dėl Rusijos naratyvo, kad ji jau laimėjo karą ir sustiprino Ukrainos pozicijas pasaulyje. Tai pareiškė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis interviu Ukrainos žiniasklaidai.

Jis pažymėjo, kad Rusija trimitavo apie savo pergalę, tačiau Kursko operacija perbraukė visą šią valstybės agresorės informacinę politiką. „Kursko operacija sustabdė šią bangą ir vėl prasidėjo nepasitikėjimas Rusijos skleidžiama informacija“, – sakė Ukrainos prezidentas.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
1892 2

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Zelenskis pabrėžė, kad Kursko operacija davė rezultatų ir „Ukraina vėl yra topo viršūnėje“.

„Jie vėl tiki Ukraina, vėl abejojama Rusijos naratyvais, kad pralaimime karą“, – pabrėžė Ukrainos prezidentas.

Anot jo, pergalės planu, kurį siūlo Ukraina, siekiama sustiprinti mūsų valstybę ir priversti Rusiją sėsti prie derybų stalo Taikos viršūnių susitikime.

 

„Nes jei Europa yra susiskaldžiusi ir pasaulis susiskaldęs ir silpnas, tai Rusija dėl nieko nesutars. Ji nori derėtis ultimatumais. Šioje koordinačių sistemoje niekas nepasikeitė. Todėl pergalės planas svarbus ir tam“, – pažymėjo Ukrainos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: