„Nenuspėjama ir pikta armija.“ Pirmą kartą pasirodo naujas žaidėjas (Foto)  ()

„Staiga gali paaiškėti.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Stop kadras) | https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/videos/4013093842301182

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gal skamba kaip operetė, bet kaip bebūtų, pirmą kartą per šiuos pustrečių metų aikštėje pasirodo naujas pilnavertis užsienio žaidėjas su ne visada aiškiais savo interesais.

Rusų armija net „Achmat“ nesuvirškino, o čia apskritai kažkokie ateiviai, ir juk staiga gali paaiškėti, kad jų izoliacija, ginklai rankose ir jų pačių motyvacija, kitokia nei rusų. Jiems būdingas tam tikras subjektyvumas, kurio įprastoje kovos situacijoje tikriausiai galima nepaisyti, bet neįprastoje, kas žino.

Jei darytume prielaidą, kad pernykštis Jevgenijaus Prigožino pasirodymas nebuvo paskutinė vidinė krizė per šį karą, kas gali garantuoti, kad korėjiečių subjektyvumas nepasireiksš artimiausiu kritiniu momentu? Nėra su kuo lyginti, iškyla tik šimto metų paralelės – čekai Sibiro gilumoje, ar kinai migrantai, kurie pasikeitusiomis sąlygomis tapo raudonaisiais kulkosvaidininkais, kažkas tokio.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
2

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Kremliui gali atrodyti, kad kviesdamas korėjiečius į savo karą jis šmaikščiai ir efektyviai išsprendė žmonių trūkumo fronte problemą, bet ar jis pagalvojo, kad prieš tai niekas taip lengvai ir natūraliai neįsileido svetimos armijos į Rusiją, ne tik svetimos – ji nenuspėjama, pikta, sutvarkyta bet kokiu atveju kitaip nei bet kuri Europos kariuomenė. Traukinys juda iš Primorės į Rostovą, ir kas žino, gal jame sėdi, kol kas su konvojum, koks Coi ar Pak, kuriam galiausiai ir bus lemta įsmeigti savo durklą į paties Putino krūtinę.

 

„Om TV“ rašo apie tai savo „Telegram“ kanale.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(1)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: