[ŽT] „Septyniasdešimtmečių valdymo era baigiasi.“ Kas vyksta su Baltarusijos prezidento rinkimais  ()

„Septyniasdešimtmečių valdymo era baigiasi. Baltarusijai reikia naujų žmonių ir naujos politikos“ – ar galite atspėti, kas taip pasakė?



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Alexander_Lukashenko_in_May_2024#/media/File:Vladimir_Putin_and_Aljaksandr_Luka%C5%A1enka_(2024_Victory_Day).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Septyniasdešimtmečių valdymo era baigiasi. Baltarusijai reikia naujų žmonių ir naujos politikos“, sakė Aleksandras Lukašenka. Tik ne dabar, o prieš gerus 30 metų, kai įsitaisė Baltarusijos vadovo poste.

Rugpjūtį Lukašenkai sukako būtent tiek – 70 metų. Jis yra ilgiausiai šalį valdantis politinis lyderis Europoje (aišku, neskaitant simbolinių monarchų). Dabar net sunku patikėti, kad jis kadaise buvo tas gaivus oro gurkšnis. Jis prisistatė nauju jaunu lyderiu, kuris išsaugos sovietų turtą ir sistemą (taip pats sakė).

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Įkalinęs ir sunaikinęs opoziciją ir visiškai valdydamas žiniasklaidą Lukašenka išsaugojo milžinišką populiarumą. Baltarusiai net nesupranta, kaip stipriai jų šalis yra atiduota Rusijai. O tie, kurie supranta, yra mokomi tuo džiaugtis. Tiesa, Lukašenkos režimas yra pagrįstai laikomas trapiu. Karių į Ukrainą jis negalėtų siųsti, net jei norėtų, nes Minskas užsipildytų žmonėmis.

 

Nepaisant to, Baltarusijoje rengiami prezidento rinkimai ir Lukašenka juose laimės. Data – 2025-ųjų sausio 26 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(11)
(-8)

Komentarai ()