Kritinis taškas. „Situacija gali radikaliai pasikeisti“  (1)

„Girdime pavojaus varpus.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=896854219294324&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

12 000 KLDR karių nepadės Rusijai radikaliai pakeisti padėties fronte, įsitikinęs Z karo korespondentas Maksimas Kalašnikovas. Apie tai jis rašė savo tinklaraštyje „Telegram“, praneša Dialog.UA.

Jis tvirtina, kad padėtis fronte dabar pasiekė kritinį tašką. Abi konflikto pusės yra išsekusios.

„Jei sumanymas perkelti bent 50 000 KLDR karių grupę į frontą žlugs, Rusijos Federacija atsidurs bėdoje. Nes atėjo „išsekimo pusiausvyra“, ir net mažiausias svoris, užmestas ant vienos iš dviejų svarstyklių, gali radikaliai pakeisti situaciją“, – rašė Z-karo korespondentas.

[EU+Kuponai] „Halloween Sale“! Mažiausios kainos. Įspūdingų galimybių dulkių siurbliai, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)

„Halloween Sale“ išpardavimas

Mažiausios fiksuotos kainos

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

2) „JIMMY H10 Flex“ - įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

3) „KTC Q24T09“ - 24 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

4) „ETOE Seal Pro“ - 1080P, 1000 ANSI, Google TV vaizdo projektorius

Išsamiau

Jis pabrėžė, kad Rusijos amijoje akivaizdūs irimo požymiai, kariai slysta į nusikalstamumą, o tai siejasi su dideliu personalo trūkumu. Armija pavargo nuo karo. Ir visa tai lydi ekonominės padėties Rusijoje pablogėjimas.

Naujoji mobilizacija, pasak Kalašnikovo, yra nepopuliari tarp žmonių ir gali sukelti nenuspėjamų pasekmių. Be to, Rusijos Federacijos sistema neatlaikys naujos naujokų grupės: nėra karininkų, įrangos ir ginklų.

 

„Daugybės žmonių pašalinimas iš ekonomikos yra smūgis jai ir migrantų krizės paaštrėjimas“, – rašė Z karo korespondentas.

Jis įsitikinęs, kad Rusijos ginkluotosioms pajėgoms greitai nebeliks jėgų ne tik puolimui, bet net ir jau užgrobtų teritorijų išlaikymui.

„Jaučiu, kad toliau gali būti perėjimo nuo užsienio karo prie pilietinio karo tendencija... Girdime pavojaus varpus“, – sakė Rusijos propagandistas.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: