„Pajudėjo T-64BV.“ Ukraina rauna į priekį (Video)  ()

Padėjo žvalgybiniai dronai ir artilerija.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sunkiosios technikos kolona, vedama tankų T-64BV, pajudėjo į priekį 2 kilometrus greitkeliu Rylskas-Korenevas-Sudža, prasiverždama pro Rusijos pozicijas miško plantacijose.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 36-osios brigados jūrų pėstininkai kartu su teritorinės gynybos pajėgomis ir 47-osios mechanizuotosios brigados kariais baigia okupantų valymą ir iškeldinimą iš Zeleny Šliach ir Novoivanivkos kaimų Kursko srityje. Mūšių filmuotą medžiagą skelbia Ukrainos karinio jūrų laivyno jūrų pėstininkų vadovybės spaudos tarnyba.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
1019 3

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sunkiosios technikos kolona, ​​vedama tankų T-64BV, rovėsi į priekį 2 kilometrus greitkeliu Rylskas-Korenevas-Sudža. Kariuomenė per savo žygį du kartus susidūrė su pasipriešinimu, prasiveržė miško plantacijose ir prasibrovė tiesiai į patį Zeleny Šliach kaimą.

Jūrų pėstininkams padėjo žvalgybiniai dronai ir artilerija, naudojanti kasetinius šaudmenis. Jau netoli apgyvendintos vietos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų jūrų pėstininkai tankų ir atakos dronų pagalba atmušė mechanizuotą kelių šarvuočių kontrataką. Projektas „WarArchive“ nustatė mūšio vietų geografinę vietą.

 

Kol kas nežinoma, ar Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniams pavyko įsitvirtinti Zeleny Šliach kaime. Tačiau, jei pasiseks, tai sudarys prielaidas visiškai išstumti užpuolikus iš netoliese esančios Novoivanivkos.

Prisiminkime, kad šie kaimai buvo prarasti dėl Rusijos karių proveržio kairiajame Ukrainos gynybos pajėgų sparne Kursko srityje, įvykusio spalio 10 d.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(2)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: