„Griūna dangus ir lydosi plienas.“ Lietuvos karys iš fronto (Video)  ()

„Mes į užduotis net paramedikų neimdavome...“, – rašo Armaitis.



© Rimas Armaitis (Stop kadras) | https://www.facebook.com/senas.vilkas.9/videos/1268550754495264/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos fronte dirbęs išminuotojas Rimas Armaitis savo „Facebook“ paskyroje rašo apie savo asmeninius išgyvenimus fronte.

„26 mėnesiai karo Ukrainoje, Ukrainos karinė žvalgyba užsieniečių legionas. Mano pagarba šitiems vyrams iš viso pasaulio. Nes tai vyrai su kietais kiaušais.

Aš su jais buvau ten, kur griūna dangus ir lydosi plienas, kur net vilkai nevaikšto, ir mes armagedonus matydavome ne filmuose.

Dažnai užduodu sau klausimą, kaip man ir mano komandoms pasisekdavo išgyventi. Profesionalumas –NE, nes minų laukai atleisdavo mums daug mūsų klaidų, sėkmė – galimai, o gal tiesiog Dievas saugojo. Kas gali žinoti..? Bet nei aš, ir nė vienas iš mano komandų narių nežuvo ir net nebuvo suluošintas, net praėjus pragarus, kurie kitiems net nesisapnavo.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2721 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Sunkiausia morališkai šitam kare buvo tai, kai susiduri su situacija ir nežinai teisingo sprendimo, o visi jie jauni ir gražūs žiuri į tave ir klausia: Diedai, ką darom..? Viena klaida ir kažko iš mūsų nebūtų, nes tiesiog transformuotųsi – išgaruotų, neliktų net molekulių, mes į užduotis net paramedikų neimdavome... Bet, jie saugojo mane, o aš juos, gal tai ir buvo mūsų sėkmės pagrindas. Teisingo atsakymo aš nežinau...“, – rašo Armaitis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: