„Ar kas apie tai bent susimąsto..? Truputį apie karą!“ Lietuvos karys įniršo (Foto)  ()

Karas ant slenksčio.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Great Duke Vaidotas Mechanized Infantry Battalion - Lithuanian Armed Forces (GFDL) | https://en.wikipedia.org/wiki/Lithuanian_Armed_Forces#/media/File:G36KA4M1_in_the_Lithuanian_army_(with_attachments

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos fronte dirbęs išminuotojas Rimas Armaitis savo „Facebook“ paskyroje rašo, kad Lietuvos kariuomenės rezervą turėtų papildyti kitų struktūrų pareigūnai.

„Truputi apie karą!

Karas ant slenksčio, profesionali kariuomenė greitai pasibaigs, kas toliau..?

Jau dabar Valstybės sienos apsaugos tarnyba, viešojo saugomo tarnyba turi tapti LK rezervu su atitinkamu apmokimu ir aprūpinimu. Tuo pačių LK rezervų turi tapti apie 50 % policijos.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2753 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Ukrainos pavyzdys. Ukrainos nacionalinė gvardija ir apie 30 % policijos atitinkamai aprūpinti ir apmokyti laiko šiandien frontą Pokrovske ir Torecke, ir laiko gana sėkmingai.

Kitas momentas, ar mes turime saugumo tarnybą, ant popieriaus VSD yra, o analogą Ukrainos karinei žvalgybai, kontržvalgybai ir saugumo tarnybai, jau nekalbu apie Izraelio MOSADĄ. Kas organizuos rezistenciją, partizaninį karą, kolaborantų likvidavimą..? Kas rinks informaciją apie priešo pajėgų susitelkimą užimtoje teritorijoje, kas užsiims jų vadų likvidavimu ir panašiomis diversijomis. Juk tokius specialistus per vieną dieną ar savaitę neparuoši. Ar kas apie tai kada nors bent susimąsto..?“ – klausia Armaitis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(2)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()