„44 „Leopard 2“ ir 4800 karių metami į Šiaurę. Ten pagrindinės Rusijos pajėgos“ (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pirmas 2024-10-20 13:27
Didinkit gynybą kiek norit, vis tiek Lietuva - nykštukinė valstybė, o mano visos pensijos užtenka tik šešiems 30 mm kalibro šoviniams
Benediktas 2024-10-20 19:41
Manau Putinui verta pabandyt pulti Baltijos valstybes. Vis tiek ar taip ar kitaip Haga lauktų. Nieko jis neprarastų. Nu žus koks 50 000 dar papildomai rusų per dvi svaites. Tai Ukrainoje tiek per mėnesį žūsta. Blogaiusiu atveju, jei jau atskris NATO aviacija ir tomahaukai, galima pasiduot, išvest karius ir pasirašyt taikos sutartį. Bet bent jau bus patikrintas tas 5 straipsnis. A vdrug vakarai sudrebės ir negins. Visada yra tokia tikimybė, tai kodėl neišbandžius.
assa 2024-10-20 20:11
tas patikrinimas gali kainuoti kaliningradą ir baltarusiją tai kažin ar taip niekuo nerizikuoja (nesėkmės atveju labai tikėtina kad šakėmis iš kremliasu išneš)?
Benediktas 2024-10-20 20:27
Iš kur tas įsitikinimas, kad kažkas atims iš Rusijos Kaliningradą. Vakarai niekad to nedarys. Taip, gali subombartuot karines bazes ir S400 - bet tai viskas. Tas pats ir Baltarusijoje. Jokie vakarai neužkariaus Baltarusijos ir nesisavins jos. Vakarai nenori eskalacijos. Jei tik bus pasiūlymas iš Rusijos sustoti ir bus sutota - tuo karas ir baigsis. Putino vietoj - pulčiau Baltijos valstybes ir žiūrėčiau, kaip vakarai reaguoja. Jei reaguoja rimtai - pasiraišai taiką. Rusai išneš šakėmis valdžią/Putiną? Tik ne ši rusų karta. 'Kosmonautai' tai irgi užtikrins, kad to nebūtų. Greičiau sakys mldc, kad išdrįso ir išgąsdino vakarus. O, kad nesėkmės atveju sustabdys karo veiksmus ir atsitrauks, tai visi laikys, kad logišaki pasielgė, nes Rusija negali laimėti prieš NATO, bet užtad gerai pagąsdino, kad juokaut su Rusija nereikia, jei Rusija norės, tai puls ir NATO šalį.