„Iliuzijų dėl karo Ukrainoje neliko. Reikšminga žinia“  ()

Tai nėra tik „regioninės reikšmės dirgiklis“.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=896619902651089&set=pcb.896619939317752

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rytų Europos studijų centro direktorius Linas Kojala savo „Facebook“ paskyroje rašo, kad iliuzijų dėl karo Ukrainoje neliko.

„Šiaurės Korėja siunčia bent 1,5 tūkst. (potencialiai iki 10-12 tūkst.) karių padėti Rusijai vykdyti agresiją prieš Ukrainą. Panašu, jog „analogų neturinčiai“ armijai reikia ne tik komunistinės diktatūros sviedinių, bet ir kai ko daugiau. Savaime reikšminga žinia.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
2393 3

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Tai skelbia Pietų Korėja, kurios atstovai atvyks į NATO pasidalinti turima žvalgybine informacija. Šiuo metu nėra pagrindo abejoti PK specifinėmis kompetencijomis turėti tokią informaciją.

Ne NATO šalis, bet partnerė, primenanti – jei kas dar turėjo iliuzijų – kad karas Ukrainoje nėra tik „regioninės reikšmės dirgiklis“.

ŠK tai būtų proga papildomai paspausti Rusiją perduoti karines technologijas, sumažinti izoliaciją, o tuo pačiu suteikti režimo armijai kariavimo patirties. Minimi skaičiai, jei virstų realybe, nekeistų karo eigos, bet atvertų naują karo puslapį“, – rašo Kojala.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: