[ŽT] „Patikėkite manimi.“ Smūgiai, nuo kurių Rusija kauks  ()

„Prezidentas jau pasakė.“



© Missile Defense Agency (stop kaadras) | https://www.youtube.com/watch?v=3emNtr6-opM

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos netrukus pradės naudoti savo pagamintas raketas, kad galėtų smogti kariniams taikiniams Rusijos Federacijoje.

Tai Ukrainos teletono eteryje paskelbė Aukščiausiosios Rados deputatas, Ukrainos delegacijos NATO Parlamentinėje Asamblėjoje vadovas Jehoras Černevas, praneša Dialog.UA.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

„Prezidentas (Volodymyras Zelenskis – red.) jau pasakė, kad mūsų balistinės raketos išlaikė bandymus, patikėkite manimi, netrukus bus konkrečių rezultatų, kuriuos matys ne tik Ukraina, bet ir Rusijos Federacija“, – sakė Černevas.

Detalės kol kas laikomos paslaptyje, kad nesužinotų priešas.

 

Dar 2024 metų rugpjūčio pabaigoje Zelenskis paskelbė apie pirmąjį sėkmingą Ukrainos raketinio drono „Palianycia“ panaudojimą kare prieš Rusijos Federaciją. Jos taikinys buvo Rusijos Federacijos karinė infrastruktūra okupuotame Kryme.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(1)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: