„Tai įvyko. Rusija amžiams prarado Ukrainą“  (3)

Ukraina ir jos žmonės negrįžtamai prarasti.


Rusija amžiams prarado Ukrainą
Rusija amžiams prarado Ukrainą
© Raimond Spekking (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Demonstration_„Stopp_russische_Aggression_–_Frieden_in_Europa“,_Köln,_Roncalliplatz-9970.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi ES vyriausioji įgaliotinė užsienio reikalams ir saugumo politikai Catherine Ashton įsitikinusi, kad pradėjusi agresyvų karą Rusija amžiams prarado Ukrainą ir jos žmones.

Tai buvusi Europos Komisijos narė pareiškė interviu agentūrai APA.

„Šalis prarandama ne tik todėl, kad jos neįmanoma užimti kariniu būdu, bet ir todėl, kad žmonės ten tave laiko agresoriumi, o ne draugu“, – sakė C. Ashton.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2729 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Ji atkreipė dėmesį, kad Kremliui sukėlus karą, ukrainiečiai apie Rusiją nemano nieko teigiamo. „Jei jis (V. Putinas – red.) kada nors manė, kad dėl Rusijos invazijos į Ukrainą Ukrainai kils šilti ir teigiami jausmai Rusijos atžvilgiu ir ji norės kur kas glaudesnių santykių su Rusija, tai galite tik pažvelgti, kas nutiko Ukrainos žmonėms“, – sakė C. Ashton.

 

C. Ashton priminė, kad dėl Rusijos karo daug ukrainiečių neteko savo artimųjų ir buvo priversti bėgti iš šalies kartu su savo vaikais. „Kodėl jie turėtų galvoti ką nors teigiamo apie Rusiją? Kodėl jie turėtų manyti, kad Rusija suinteresuota remti ir padėti?“, – pridūrė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: