„200 km nuo Suomijos sienos.“ Rusai paleido raketas. Smūgiai į strateginius bombonešius (Foto)  ()

Rusai tai tikrai daro. Viskas aiškiai matosi palydovinėse nuotraukose.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai ir vėl panaudojo abejotiną būdą apsaugoti savo bombonešius. Lėktuvai, esantys Olenijos oro bazėje, kuri yra dažnas Ukrainos bepiločių dronų atakų taikinys, buvo apdėti automobilių padangomis. Palydovinės nuotraukos rodo, kad padangos uždėtos ant Tu-95MS ir Tu-22M3 sparnų. Tai bombonešiai, naudojami per oro antskrydžius Ukrainoje.

Kaip primena „Defense Romania“, per pastaruosius kelis mėnesius buvo įvykdytos mažiausiai trys atakos prieš Rusijos Olenijos oro bazę, esančią vos 200 km nuo Suomijos ir Norvegijos sienų. Ukrainiečiai, naudodami bepiločius orlaivius, bandė smogti čia stovintiems bombonešiams, kuriais rusai gabena sparnuotąsias raketas bombarduoti Ukrainą.

Rusai bombonešius saugo padangomis

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2729 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Naujausios „Google Earth“ pateiktos palydovinės nuotraukos leidžia manyti, kad rusai bijo tolesnių atakų prieš bazę. Tai rodo ant strateginių bombonešių Tu-95MS sparnų uždėtos padangos. „Defense Romania“ nurodo, kad ant kiekvieno bombonešio sparnų galima pamatyti nuo 12 iki 20 padangų.

Nežinoma, koks efektyvus šis sprendimas. Tačiau neabejotina, kad rusai tai naudojo ir anksčiau. Senas automobilių padangas buvo galima pamatyti, pavyzdžiui, ant Engelso oro bazėje stovėjusių lėktuvų. Tuo metu buvo manoma, kad sprendimas skirtas apsaugoti bombonešius ne tik nuo dronų smūgių, bet ir nuo Ukrainos sparnuotųjų raketų „Neptun“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(1)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: